Samtal och behandling

Arbeta med din egen utveckling

När du står inför situationer och händelser som du vill ha hjälp att hantera, t ex kriser eller vägval. När du vill arbeta med dina relationer och hantering av känslor. Med vänskap, föräldraskap, barnskap. Om du är ledsen och nedstämd eller stressad och utmattad. Om du är orolig och har ångest och har svårt att förstå och hantera det. Om du har svårt att äta, sova, ha balans i rörelse, aktivitet och vila. Andra frågor kan vara hälsoångest, sociala svårigheter, förlossningsupplevelser, kronisk sjukdom, förebyggande av/arbetsåtergång efter sjukskrivning.

Tillsammans arbetar vi med situationer, känslor, relationer och balans i vardagen, med uppgifter mellan våra möten och att du känner dig trygg med vår relation som är basen för vårt arbete.

 

Antalet behandlingstillfällen brukar variera mellan två och sju gånger, eller flera i en längre kontakt. Förutom besök på mottagningen arbetar jag också via video eller telefon och tar emot klienter från hela Sverige. Jag tar emot vuxna, par, familjer och ungdomar från 14, 15-års ålder; på svenska, engelska och danska. Tid erbjuds vanligtvis inom en vecka.

Privatpersoner: klicka här för mer information och tidsbokningEtt psykologsamtal kostar 1350 kronor. Längre besök, också för par och familjer, kostar 1950 kronor.

Efter överenskommelse finns planerad, tät behandlingskontakt, tio samtal eller mer, som kostar 1150 kronor per samtal. Jag rekommenderar inledningsvis ett eller två psykologsamtal, som du bokar i kalendern.

Företag och andra organisationer: vänligen kontakta mig för upplägg och offert.